Látogatási tilalom

Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt.

Müller Cecília határozatának indoklásában kifejti: az eddigi járványügyi adatok alapján a megbetegedés súlyos formája elsősorban az idős és/vagy egyéb megbetegedésben szenvedőket érinti. A fertőzés a zárt közösségekben, intézményekben képes gyorsan elterjedni, és nagyszámú, súlyos, esetleg végzetes kimenetelű megbetegedést okozni. Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség.

A látogatási tilalom nem érinti a különösen méltányolandó eseteket, például a végstádiumban lévő betegektől való elbúcsúzást. Ilyenkor azonban a szolgáltató köteles megfelelő védőöltözetet biztosítani a látogatóknak.

A tilalom szeptember 8. napjától visszavonásig érvényes.

Hírdetmény

A látogatási tilalom ideje alatt a kórházban ellátott betegek számára csomagot a
2011. Budakalász, Martinovics utca 13. címre feladva tudnak eljuttatni. A megadott címen a csomagok személyesen is leadhatók. A csomag maximális súlya 4 kg. A csomagon beteg neve és osztálya feltüntetés elengedhetetlen.
Dunaparti (V.) osztályon fekvő beteg részére az osztályon (8-12 óra között) csengetés után a kapunál van lehetőség csomag leadására.
Csak nem romlandó küldeményt adjanak fel. A csomagban levő értékekért felelősséget vállalni nem tudunk.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatát itt tekinthetik meg.

 Társaságunkat érintő minden pénzforgalom csak és kizárólag a Főpénztárban bonyolódhat

(Pomáz- Kiskovácsi 0311 hrsz. főbejárata mellett)

Szíves megértését köszönjük!

Pénztári nyitva tartás:
Hétfő: 8:00-12:30 és 13:30-17:30
Kedd, Szerda, Csütörtök: 8:00-12:30 és 13:30-15:30
Péntek: 8:00-12:30